Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سامانه الکترونيکي سهام عدالت از روز شنبه اول مهر ماه به مدت 10 روز به دليل آنچه که به روز رساني اين سامانه عنوان شده، متوقف و از دسترس خارج شد.
به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاري فارس؛ با پايان يافتن مدت قانوني مشمولان سهام عدالت براي واريز مبالغ مابه‌التفاوت ارزش سهام و رويت صورت حساب در آخرين روز از شهريور ماه امسال ؛سازمان خصوصي سازي از توقف سامانه سهام عدالت تا 10 مهر ماه جاري خبر داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سازمان خصوصي سازي بر اساس آيين نامه اجرايي توزيع سهام عدالت مهلت داشت تا از ابتداي سال جاري براي مدت شش ماه نسبت به دريافت مبالغ ناشي از مابه التفاوت اقساط باقيمانده مشمولان سهام عدالت اقدام کند که براي اين منظور با راه اندازي سامانه الکترونيکي سهام عدالت، ضمن انتشار صورت حساب هر يک از مشمولان امکان دريافت شماره شباي حساب بانکي به منظور واريز سود نقدي شرکت‌هاي سرمايه پذير را فراهم کرد.
سازمان خصوصي سازي در عين حال اعلام کرده که اين سامانه از تاريخ 10 مهر ماه با امکانات جديدي دوباره در دسترس عموم مشمولان سهام عدالت خواهد بود.
اطلاعات دريافتي از سازمان خصوصي سازي نشان مي دهد از حدود 49 ميليون ايراني دارنده برگه موسوم به سهام عدالت تا کنون بيش از 30 ميليون نفر از مشمولان در سامانه سهام عدالت شماره شباي حساب بانکي خود را ارايه داده‌اند.
از ميان 61 شرکت سرمايه پذير در سبد داريي هاي سهام عدالت تا کنون سهام 49 شرکت بورس و فرابورسي به اين سبد منتقل شده و به زودي نخستين سود نقدي دريافتي از محل مجامع عادي ساليانه اين شرکت ها بر اساس اولويت بندي صورت گرفته به حساب مشمولان سهام عدالت واريز مي شود.
بر اين اساس قرار است در نخستين اقدام، همه مستمري بگيران و اقشار تحت پوشش کميته امداد امام خميني (ره) و سازمان بهزيستي به علاوه عشاير فاقد شغل و يا از کار افتاده سود 150 هزار توماني خود را طي سه قسط تا پايان امسال از سوي سازمان خصوصي سازي دريافت مي‌کنند.
در عين حال آن دسته از مشمولاني که اقساط باقيمانده ناشي از ارزش يک ميليون توماني سهام عدالت را تا مهلت قانوني شش ماهه منتهي به 31 شهريور ماه 96 به حساب خزانه‌داري کل کشور واريز کرده‌اند، نيز مي‌توانند از جمله نخستين دريافت کنندگان سود سهام عدالت به شمار آيند.
مجموع کل سود دريافتي از مجامع امسال شرکت‌هاي حاضر در سبد سرمايه‌گذاري سهام حدود ٤ هزار و ١٥٠ ميليارد تومان است که حدود ٣٥٠ ميليارد تومان آن تاکنون از شرکت‌ها دريافت و بايد به حساب مشمولان واريز شود.
به گزارش فارس، توزيع سود نقدي شرکت هاي سهام عدالت در حالي است که هنوز هيچ خبري از زمان دقيق آزاد سازي سهام عدالت با وجود اتمام دوره 10 ساله توزيع و دريافت اقساط آن نيست.
انتهاي پيام/ب

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۱۴۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«جایزه صد میلیون تومانی» ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!

سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در تشریح جزئیات پرونده کلاهبرداری اظهار داشت: یکی از شهروندان به این پلیس مراجعه و مدعی شد شخصی با وی تماس گرفته و ضمن معرفی خود به عنوان مجری مسابقه بزرگ تلفنی اظهار داشته فقط با پاسخ به یک سوال می‌تواند برنده صدمیلیون تومان شود که شاکی نیز وسوسه شده و با کلاهبرداران همراهی کرده و در ادامه با دریافت اطلاعات بانکی وی از او کلاهبرداری کرده است.

وی تصریح کرد: مجرمان با استفاده از ترفند‌های زیرکانه مالباخته را متقاعد کرده که جهت دریافت جایزه خود کد‌های مختلفی را که از پشت تلفن به وی اعلام می‌کرده در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کند، شاکی با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت تمامی موجودی حساب‌های بانکی خود می‌شود.

سرهنگ معظمی گودرزی ادامه داد: موضوع در دستور کار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و پس از اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهمان شناسایی و پس از تشریفات قضایی هر ۴ عضو اصلی این باند دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند.

وی با اشاره به گسترده بودن ابعاد کلاهبرداری این مجرمان افزود: ممکن است شیوه‌های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد، اما در نهایت به یک شیوه عمل می‌کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفند‌های ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می‌کنند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: همان گونه که به دفعات توسط پلیس هشدار داده شده است به هیچ عنوان جهت دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک و یا دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و تماس‌هایی که این موارد را از شهروندان درخواست می‌نمایند قطعا کلاهبرداری است، همچنین هیچ سازمان دولتی اعم از صدا و سیما و اپراتور‌های تلفن همراه، شرکت مخابرات، سازمان حج و زیارت و ... با استفاده از خطوط شخصی و از بستر شبکه‌های اجتماعی با هیچکس تماس نمی‌گیرند و و صرف استفاده از لوگو و یا نشان این سازمان‌ها بر روی پروفایل شخص تماس گیرنده در شبکه‌های اجتماعی دلیلی بر صحت و تائید منشاء این تماس‌ها نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • خالی کردن حساب با سوال ۱۰۰ میلیونی!
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • «جایزه صد میلیون تومانی» ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟