Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-06@15:15:30 GMT

امکان تسویه حساب سهام عدالت وراث فراهم شد

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۰۷۹۸۳

امکان تسویه حساب سهام عدالت وراث فراهم شد

پول نیوز- رئیس سازمان خصوصی‌سازی، دیروز اعلام کرد که وراث با در دست داشتن اطلاعات سجلی متوفیان و گواهی اصل وراثت می‌توانند به سامانه سهام عدالت مراجعه کنند.

نحوه دریافت سهام عدالت 2 میلیون متوفی توسط وراث
میرعلی اشرف عبدا... پوری حسینی درباره زمان تعیین شده برای ورود وراث متوفیان به سامانه سهام عدالت گفت: وراث می‌توانند با در دست داشتن اطلاعات سجلی متوفیان و گواهی اصل وراثت به سامانه سهام عدالت مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ادامه افزود: وراث یا افراد دیگری که اطلاعات سجلی متوفیان را در اختیار داشته باشند، می‌توانند به سامانه سهام عدالت مراجعه و صورت حساب دریافت کنند و در صورت تمایل آورده سهام را افزایش دهند. به گفته وی، وراث تا 12 روز آینده فرصت دارند شماره شبای فرد متوفی را به سامانه سهام عدالت ارائه کنند.

پوری حسینی تصریح کرد: پس از ارائه شماره شبا توسط وراث سهام عدالت، سود به حساب فرد متوفی واریز می شود و پس از تعیین انحصار وراثت سود به دست وراث خواهد رسید. گفتنی است طبق گفته مشاور رئیس کل سازمان خصوصی سازی، از 49 میلیون و 226 هزار نفر مشمول سهام عدالت، نزدیک به دو میلیون نفر تاکنون فوت کرده‌اند.

پرداخت سود در 3 مرحله
به گفته وی، در مرحله اول توزیع سود سهام عدالت با اولویت‌بندی مشمولان در پرداخت‌ها روبه رو هستیم. آن گونه که تسنیم گزارش کرده، پوری حسینی با بیان این که پرداخت سود مشمولان سه مرحله‌ای خواهد بود، افزود:‌ ابتدا سود مشمولانی که جزو دو دهک پایین جامعه و عمدتا نیز جزو خانواده‌های تحت پوشش سازمان های حمایتی هستند، پرداخت خواهد شد و سپس سود روستاییان بیکار و بعد دیگر روستاییان و مشمولان سهام عدالت، پرداخت خواهد شد، چرا که امکان پرداخت همزمان این مقدار سود وجود ندارد.

توضیحات درباره نحوه آزادشدن خرید و فروش سهام
پوری حسینی گفت: بعد از اتمام پرداخت سود سهام عدالت، برنامه ای برای ثبت نام افراد جدید برای سهام عدالت و جامانده ها نداریم زیرا پاسخگویی به 49 میلیون نفر بسیار سنگین است. به گزارش روابط عمومی سازمان خصوصی سازی، وی ادامه داد: امسال بین 130 تا 150 هزار تومان سود به افراد تعلق می گیرد.

گفتنی است رئیس سازمان خصوصی سازی در حالی از واریز سود 130 تا 150 هزار تومانی سخن می گوید که به گفته خودش در نهایت حدود چهار هزار میلیارد تومان سود برای 49 میلیون نفر مشمول توسط شرکت ها (49 شرکت قیمت گذاری شده) مصوب شده است. با یک تقسیم ساده، سهم هر نفر حدود 81 هزار تومان خواهد بود.

البته مسئولان هنوز توضیحی درباره سود عملکرد 11 شرکت دیگر سبد سهام عدالت که قیمت گذاری نشده اند، ارائه نکردند. پوری حسینی درباره معامله و فروش سهام عدالت نیز گفت: صندوق هایی قابل معامله در بورس پیش بینی شده است که سهام عدالت را در اختیار می گیرند و یونیت های واحدهای این صندوق ها در اختیار مشمولان قرار خواهد گرفت. پوری حسینی گفت: ارزش ریالی هر یک میلیون تومان سهام عدالت در بازار، حدود دو میلیون تومان است ولی فعلا خرید و فروش نمی شود.



منبع:خراسان

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۰۷۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با سامانه خودنویس امکان کنترل قیمت اجاره و حذف واسطه بین مالک و مستاجر فراهم خواهد شد

آرا شاوردیان، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس در مورد سامانه خودنویس، گفت:  اینکه وزارت راه تلاش کرده است و این سامانه را راه اندازی کرده است اقدام خوبی است و فقط امیدواریم به سرنوشت سایر سامانه ها دچار نشود. این سامانه اگر شروع به کار کند و موجر و مستاجر در این سامانه ثبت نام کنند قاعدتا توافقاتی که هست باعث شفافیت مالیاتی می شود دولت می تواند براساس قراردادی که هست مالیات های مربوطه را اخذ کند.

وی اظهار کرد: با این سامانه  دست دلالان کوتاه می شود عامل افزایش اجاره بها دلالان هستند و اگر دست دلال ها کوتاه شود مردم ما آگاهانه قرارداد می بندند. قطعا اگر مردم بدانند این سامانه به نفع شان است برای اجاره از این طریق اقدام می کنند  و اتفاقا مالیات را نیز می پردازند.

وی افزود؛ دولت نیز باید این مالیات ها را برای زیر ساخت ها هزینه کند.  وقتی این مالیات از این طرف پرداخت می شودو از آن طرف برای رفاه مردم هزینه شود قطعا از این سامانه استقبال می شود.

شاوردیان تاکید کرد: با این سامانه امکان کنترل قیمت اجاره وجود دارد. در بعضی مناطق اجاره سلیقه ای اعمال می شود و از کوچه تا کوچه دیگر اختلاف قیمت وجود دارد که خود همین سردرگمی های را در بازار مسکن ایجاد کرده است. بنابراین با سامانه خودنویس امکان کنترل قیمت اجاره وجود دارد و پیش پرداخت ها و رهن و اجاره معقول تر می شود. از طرف دیگر مهم ترین موضوع در زمینه بازار اجاره، حذف واسطه و ایجاد اختیار برای مالک و مستاجر در عقد قرارداد بدون هزینه اضافی بر آنان خواهد بود که سامانه خودنویس این امکان کلیدی و مهم را فراهم کرده است.

وی خاطر نشان کرد: اگر قیمت اجاره با یک استاندارد مشخص باشد و دیدگاه سلیقه ای اعمال نشود به نفع مستاجرها است که امیدواریم موجرها نیز معقولانه قیمت ها را افزایش دهند.

دیگر خبرها

  • پایان انتظار تسویه دولت با فروشندگان طرح کالابرگ به زودی
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • در بلوجونیور حساب باز کنید، 50 هزار تومان هدیه نقدی دریافت کنید
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • آغاز واگذاری زمین در شهرک صنعتی زرند
  • فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، رایگان است
  • امکان نظارت آنلاین معلمان بر صندوق ذخیره فرهنگیان فراهم شد
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟
  • با سامانه خودنویس امکان کنترل قیمت اجاره و حذف واسطه بین مالک و مستاجر فراهم خواهد شد
  • ساخت خانه برای اقشار کم درامد