Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور سازمان خصوصی سازی گفت: از سی‌ام فروردین امسال تا کنون ۳۰ میلیون نفر از مشمولان شماره شبای حساب بانکی خود را در سامانه سهام عدالت ثبت کرده‌اند که شماره شبا ۹۸ درصد از مشمولان بدون اشکال و صحیح بوده است.

به گزارش قدس آنلاین، جعفر سبحانی در گفتگو با رادیو گفت: سازمان خصوصی سازی به شرط اینکه شورای عالی اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی موارد و مسائل مهمی همچون نحوه، چگونگی، اولویت‌بندی و موارد مشابه در زمینه ارائه سودهای پرداختی را تعیین و تکلیف کند، سود سهام عدالت را پرداخت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور سازمان خصوصی سازی افزود: این سازمان پیشنهادی در خصوص تعیین و تکلیف موارد و مسائل مزبور به شورای عالی اجرای اصل ۴۴ ارائه کرده و منتظر تصویب موارد پیشنهادی برای اجراست.

وی اظهار امیدواری کرد: در صورتی که این روند به درستی انجام شود، پیش از شش ماهه دوم سال جاری نخستین مرحله واریزی سود سهام به حساب مشمولان عملیاتی شود.

مشاور سازمان خصوصی سازی همچنین با اشاره به این که ساماندهی سهام عدالت از طرح‌های بزرگ ملی در دولت یازدهم است افزود: در هفدهم اسفند ماه سال گذشته طرح ساماندهی یا سامانه سهام عدالت با حضور معاون اول رئیس جمهوری و مشمولان سراسر کشور رونمایی شد.

وی تصریح کرد: در عین حال برای تمامی مشمولان سراسر کشور یک صورتحساب تنظیم شده است و از این روز مشمولان می توانستند به سامانه مراجعه و صورت حساب خود را دریافت کنند.

وی در ادامه تعداد جمعیت مشمول سهام عدالت در ایران را ۴۹ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر اعلام کرد و افزود: نزدیک به دو میلیون نفر از این تعداد مشمولان، افراد متوفی هستند.

مشاور سازمان خصوصی سازی با بیان اینکه در حال حاضر با کسر افراد متوفی، ۴۷ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر مشمول سهام عدالت هستند اظهار داشت: از هفدهم اسفند ماه سال گذشته تاکنون جمعیتی بالای ۳۶ میلیون نفر از مشمولان برای دریافت صورتحساب خود به سامانه سهام عدالت مراجعه کرده اند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اعلام اینکه مرحله دوم طرح ساماندهی سهام عدالت از سی ام فروردین ماه سال جاری در کشور آغاز شده است گفت: از آنجا که سود عملکرد سال ۹۵ شرکت های سرمایه پذیر، اختصاصی به خزانه ندارد و بر اساس قانون نباید امسال به به حساب دولت واریز شود ندارد می بایست به حساب مشمولان واریز شود، بدین جهت از تمامی مشمولان سهام عدالت خواسته شد شماره شبا خود را در سامانه سهام عدالت ثبت کنند.

سبحانی افزود: از سی‌ام فروردین امسال تا کنون ۳۰ میلیون نفر از مشمولان شماره شبا خود را در سامانه مزبور ثبت کرده اند که شماره شبا ۹۸ درصد از مشمولان بدون اشکال و صحیح بوده است.

وی همچنین با تاکید بر اینکه تمامی مشمولان در هر گروه سنی باید یک شماره شبا در سامانه سهام عدالت ثبت کنند، یادآورشد: تمام تلاش سازمان خصوصی سازی این است که بتواند تا پایان شهریور ماه سال جاری نخستین مرحله سود سهام عدالت را به حساب مشمولان واریز کند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۴۵۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشمولان سربازی مراقب باشند حبس نخورند!

به گزارش تابناک، ایرنا نوشت: سردار تقی مهری رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا اظهار کرد: برابر ماده ۶۰ قانون جرایم و مجازات خدمت وظیفه عمومی، کسانی که با ارتکاب اعمالی، چون جعل شناسنامه، مهر، امضا، کارت پایان خدمت، کارت معافیت، استفاده از شناسنامه دیگران، اعمال نفوذ، شهادت کذب، گواهی خلاف واقع، مکتوم داشتن حقیقت، اخذ رشوه یا فریب دادن مشمول موجبات معافیت خود یا دیگران را از خدمت وظیفه عمومی فراهم سازند، به اتهام آنان در دادگاه صالحه رسیدگی شده و با رعایت شرایط و امکانات خاطی و دفعات و مراتب جرم و مراتب تادیب از وعظ و توبیخ و تهدید به حبس تعزیزی از یک سال تا ۵ سال محکوم می‌شوند.

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا گفت: چنانچه تقلب یا جعل و یا اخذ رشوه تاثیری در وضعیت مشمول نداشته باشد، مرتکبین با رعایت شرایط و امکانات خاطی و دفعات و مراتب جرم و مراتب تادیب از وعظ و توبیخ و تهدید به انفصال از یک سال تا ۱۰ سال از خدمات دولتی و ضبط رشوه به عنوان جریمه و ۶ ماه تا ۳ سال حبس محکوم خواهند شد.

این مقام ارشد انتظامی خاطرنشان کرد: مشمولان و خانواده‌های آنان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان به نشانی https://www.vazifeh.police.ir از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.

دیگر خبرها

  • مشمولان سربازی مراقب باشند حبس نخورند!
  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 
  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، رایگان است
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟