Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-06@15:25:43 GMT

اعلام شرط‌های پرداخت سود سهام عدالت

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۳۵۹۷۸

رئیس سازمان خصوصی‌سازی اعلام کرد: سود سهام عدالت فقط به مشمولانی که شماره شبای حساب بانکی داده باشند، تعلق می‌گیرد.

ميرعلي اشرف پوري‌حسيني گفت: سود مشمولاني كه شماره شبا نداده‌اند محفوظ است و پس از ورود شماره شبا به سامانه سهام عدالت، سود اين سهام به حسابشان واريز مي‌شود. پوري‌حسيني با اشاره به اينكه 17ميليون از مشمولان سهام عدالت كد شباي حساب بانكي خود را در سامانه سهام عدالت ثبت نكرده‌اند، گفت:

به گزارش همشهری، ثبت نشدن كد شبا موجب تأخير در واريز نخستين مرحله از سود سهام عدالت به‌حساب آنها مي‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئيس سازمان خصوصي‌سازي افزود: در شهريور‌ماه سود سهام عدالت را به‌حساب مشمولان واريز مي‌كنيم و كساني كه شماره شباي حساب بانكي خود را در سامانه سهام عدالت ثبت نكرده‌اند اين سود را دريافت نخواهند كرد و در اين زمينه جاي گلايه‌اي باقي نخواهد ماند.

30ميليون نفر
او با اعلام اينكه تا‌كنون حدود 30ميليون نفر از مشمولان، شماره شباي حساب بانكي خود را وارد سامانه سهام عدالت كرده‌اند، يادآور شد: از اين تعداد حدود 27ميليون شماره شبا مورد تأييد قرار گرفته است و اگر امكان واريز سود اين سهام را در شهريور‌ماه داشته باشيم تنها براي مشمولاني سود سهام واريز مي‌شود كه شماره شباي حساب خود را در اين سامانه ثبت كرده باشند و شماره شباي آنها تأييد شده باشد.

سود بقيه محفوظ است
پوري‌حسيني در پاسخ به اين پرسش كه سود سهام عدالت افرادي كه شماره شباي آنها در سامانه سهام عدالت ثبت نشده است به آنها تعلق خواهد گرفت يا نه، گفت: سود سهام عدالت اين دسته از مشمولان محفوظ خواهد بود و هر زمان كه مشمولان شماره شباي حساب بانكي خود را وارد سامانه سهام عدالت كنند اين سود را دريافت خواهند كرد. او با بيان اينكه سود سهام عدالت هر فرد بسته به ميزان اقساط تسويه‌شده است، گفت: هر فردي به‌اندازه سهام خود از اين سود بهره‌مند خواهد شد و اگر مشمولي كد شباي خود را وارد سامانه سهام عدالت نكرده باشد، سازمان خصوصي‌سازي منتظر مي‌ماند تا اين دسته از مشمولان نيز شماره شباي خود را وارد سامانه كنند و پس از آن سود را به‌حساب آنها واريز خواهد كرد.

واريز سود سهام عدالت كمتر از يك‌ماه ديگر
در بهمن‌ماه سال گذشته از سامانه سهام عدالت رونمايي شد و تا به امروز از ميان 49ميليون مشمول سهام عدالت، 30ميليون نفر شماره شباي خود را به سامانه ارائه كرده‌اند. مشمولان سهام عدالت تا پايان شهريور‌ماه فرصت دارند تا به ورود شماره شباي خود در سامانه به نشانيwww.samanese.ir اقدام كرده و سود خود را دريافت كنند. همچنين افرادي كه در اين ظرف زماني شماره شباي خود را به سامانه ارائه ندهند در سري اول شامل دريافت سود نخواهند شد،

ولي سود سهام اين افراد به‌صورت امانت نزد سازمان خصوصي‌سازي باقي خواهد ماند. البته چند هفته‌اي بود كه در روند تأييد شماره‌حساب‌ها وقفه افتاده بود ولي از هفته پيش با ازسرگيري روند بررسي صحت شماره حساب مشمولان سهام عدالت، به‌زودي شماره شباي مشمولاني كه شماره حساب آنها هنوز به تأييد نرسيده، مورد بررسي قرار خواهد گرفت. در صورت تأييد نشدن شماره شبا، سازمان خصوصي‌سازي اين موضوع را از طريق پيامك به مشمولان اطلاع خواهد داد تا اين افراد در نخستين فرصت شماره شباي صحيح خود را دريافت و دوباره ارائه كنند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۳۵۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس فتای سمنان درباره فروشنده های دوره گرد

سرهنگ فدائیان؛ رئیس پلیس فتا استان سمنان گفت: یکی از شهروندان با مراجعه به پلیس فتا اظهار کرد که ار فروشنده ای دوره گرد در مقابل مغازه عرضه گوشت خود یک عدد سنگ چاقو تیز کنی خریداری کرده است .

وی افزود: طبق اظهارات شاکی ، فروشنده دوره گرد به بهانه اینکه دستگاه کارت خوان در خودرو در حال شارژ است کارت بانکی و رمز آن را شاکی اخذ کرده و پس از برداشت ۳ میلیون ریال ، در فرصتی مناسب از کارت بانکی کپی گرفته و بعد از گذشت چند ساعت ، مبلغ ۸۰۰ میلیون ریال از کارت قصاب برداشت کرده است .

سرهنگ فدائیان افزود : با هوشمندی و اقدام به موقع مهندسان سایبری پلیس فتا ، با دستور قضایی حساب بانکی مذکور مسدود و وجه به حساب شاکی عودت داده شد.

سرهنگ فدائیان تاکید کرد: کاربران هنگام پرداخت و خرید، خودشان نسبت به کشیدن کارت عابر بانک در دستگاه کارت خوان اقدام و از افشای رمز آن در جمع دیگران خودداری کنند و همچنین برای خرید از فروشگاه‌های معتبر استفاده کرده و از تحویل کارت بانکی به فروشندگان سیار و کیوسک‌های میان راهی بپرهیزند.

رئیس پلیس فتا استان سمنان در انتها از شهروندان خواست در صورت مواجه شدن با موارد مشکوک و مجرمانه مراتب را از طریق سامانه فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس اینترنتی www.cyberpolice.gov.ir گزارش کنند .

طبق ماده ۱۳ قانون جرایم رایانه‌ای ، هر گاه فردی به طور غیر مجاز از سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی با ارتکاب اعمالی از قبیل وارد کردن، تغییر، محو، ایجاد یا متوقف کردن داده‌ها یا مختل کردن سامانه، وجه یا مـال یا منفعت یا خدمات یا امتیازات مالی برای خود یا دیگری تحصیل کند، مجرم محسوب شده و مجازات متناسب برای آن درنظر گرفته شده است؛ لذا لازم است کاربران اینترنتی در خصوص کسب آگاهی از قوانین موجود در حوزه فضای مجازی توجه لازم را داشته باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • پایان انتظار تسویه دولت با فروشندگان طرح کالابرگ به زودی
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • پایانی بر اجاره بهای بی‌حساب و کتاب مسکن
  • هشدار پلیس فتای سمنان درباره فروشنده های دوره گرد
  • فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، رایگان است
  • کاهش قیمت دلار در راه است؟
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا