Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-06@14:22:12 GMT

مشمولان سهام عدالت سریعتر شماره حساب بدهند

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۷۴۶۴۶۵

سازمان خصوصی سازی از مشمولان این طرح خواست تا هرچه سریعتر شماره شبا حساب بانکی خود را در سامانه مربوط به آن ثبت کنند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، سازمان خصوصی سازی در اطلاعیه ای با اعلام اینکه واریز سود سهام عدالت به مشمولان در نیمه نخست امسال امکان پذیر نیست،که در تارنمای خود منتشر کرد، آورده است: مشمولان سهام عدالت همچنان فرصت دارند برای دریافت سود سهام، شماره شبای بانکی خود را وارد سامانه سهام عدالت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر این اساس، مشمولان سهام عدالت می توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی www.samanese.ir که از اواخر اسفند ماه پارسال راه اندازی شده، نسبت به ثبت شماره شبای حساب خود اقدام کنند.
بر این اساس مشمولان سهام عدالت باید در ارائه شماره حساب شبای بانکی خود برای دریافت سود این سهام مواردی را رعایت کنند که در این راستا برای داشتن شماره حساب شبا نیاز به باز کردن حساب جدید تحت هیچ عنوانی توسط مشمولان نیست و تمامی حساب های بانکی آنها شماره شبا دارند.
بایدها و نبایدهای حساب های بانکی
همچنین شماره حساب شبا مورد نظر برای دریافت سود سهام عدالت نباید به حساب مسدود شده تعلق داشته باشد. ضمن این که اگر مدت زمان زیادی است که مشمولان از یک حساب استفاده نکرده‌اند یا روی آن چک برگشتی دارند، می‌توانند در مورد مسدود یا فعال بودن آن حساب از بانک مربوط سوال کنند.
افزون بر این؛ شماره حساب شبا بانکی مشمولان سهام عدالت که متعلق به حساب های 2 امضا و هرگونه حساب مشترک است نیز برای دریافت سود سهام عدالت پذیرفته نمی‌شود.
بر اساس اعلام سازمان خصوصی سازی، مشمولان سهام عدالت برای دریافت سود سهام خود نمی‌توانند شماره حساب شبا مربوط به حساب های حقوقی و شرکت را برای سهام عدالت استفاده کنند.
همچنین سود سهام عدالت به صورت انفرادی واریز می‌شود؛ مثلا اگر اعضای خانواده 3 نفر هستند باید به ازای هر کدام از آنها یک شماره حساب شبا که به نام خودشان باشد وارد شود.
برای کودکان و افراد تحت تکفل زیر سن قانونی نیز باید شماره حساب شبا بانکی به نام خود آنها وارد سامانه شود؛ همچنین سود سهام عدالت به حساب سرپرست خانوار یا قیم قانونی فرد واریز نمی‌شود.
مشمولان به پیامک های ارسالی از شماره های ناشناس توجه نکنند
زمانی که شماره شبای حساب بانکی توسط مشمولان برای دریافت سود سهام وارد سامانه سهام عدالت می شود، تنها در صورتی پیامکی از سوی این سامانه برای افراد ارسال می‌شود که شماره حساب شبا وارد شده با نام مشمول سهام عدالت مطابقت نداشته باشد.
به همین دلیل به پیامک‌های دیگر که تحت عنوان سهام عدالت از شماره‌های ناشناس ارسال می‌شوند نباید مورد توجه مشمولان قرار گیرد.
مدت زمان تطبیق و تایید یا رد شماره حساب شبا یا نام فرد در حدود 15 روز است و سازمان خصوصی‌سازی از طریق بانک مرکزی و بانک‌های عامل شماره حساب شبا اعلام شده را با نام فرد تطبیق می‌دهد.
مشمولانی که از تایید نشدن شماره شبا بانکی خود مطلع خواهند شد یا پیامک عدم تایید شبا بانکی توسط سامانه سهام عدالت دریافت می کنند، باید دوباره به سامانه سهام عدالت مراجعه و شبا بانکی جدید مربوط به یک حساب بانکی معتبر به نام خود را در سامانه ثبت کنند.
مسدود و راکد بودن حساب بانکی و یا درج نشدن شبا بانکی به نام شخص مشمول دو علت اصلی تایید نشدن حساب است که در هر دو حالت، باید شبا معتبر بانکی جایگزین شبا بانکی ثبت شده قبل شود.
ثبت نام جدید انجام نمی شود
سازمان خصوصی سازی تاکید دارد که دوره مجاز ثبت نام بازه زمانی ده ساله 1385 تا 1394 بوده و پس از آن ثبت نام جدید صورت نمی گیرد و در صورت صدور مجوزهای جدید برای ثبت نام متقاضیان، سازمان خصوصی سازی اطلاع رسانی خواهد کرد.
اکنون به دلیل نبود مجوز و ظرفیت های قانونی، ثبت و توزیع سهام عدالت به افراد جدید میسر نیست و از این رو از شهروندان خواسته می شود که در دام افراد سودجو نیفتند.
همچنین تنها کسانی که در شرکت های تعاونی شهرستانی ثبت نام نهایی داشته اند و نامشان از طریق آن شرکت تعاونی به سازمان خصوصی سازی ارسال و در بانک اطلاعاتی مشمولین درج شده است، مشمول سهام عدالت هستند و تنها ثبت نام اولیه دلیل عضویت مشمولان نیست.
همچنین ثبت نام شدگان قطعی فوت شده جزو مشمولان سهام عدالت هستند و اطلاعات مورد نیاز درباره نحوه تعیین تکلیف آنها در آینده از طریق سامانه سهام عدالت اطلاع رسانی می شود.
بر اساس اعلام سازمان خصوصی سازی، هیچ لزومی به در اختیار داشتن برگه عضویت سهام عدالت نبوده و این برگه دارای کاربرد و ارزش نیست.
مشمولان سهام عدالت با مراجعه به همین آدرس اینترنتی می توانند اطلاعات لازم برای عضویت و سهامداری خود را پیگیری کنند.
اطلاعات هویتی افراد در سامانه سهام عدالت ثبت شده است
بر اساس اعلام سازمان خصوصی سازی، آخرین اطلاعات هویتی و اصلاحات شناسنامه ای تا دی ماه 1395 از سازمان ثبت احوال کشور دریافت و در بانک اطلاعات سازمان خصوصی سازی اعمال شده است که مبنای عضویت و سهامداری مشمولان به شمار می رود.
همچنین از آنجا که تخصیص سهام عدالت بر مبنای بعد خانوار در زمان ثبت نام بوده، ازدواج، طلاق و فوت تأثیری در شرایط و مبلغ سهامداری ندارد ضمن آنکه متولدین بعد از تاریخ ثبت نام در خانوارها نیز از سهام عدالت برخوردار نیستند.
بر این اساس ملاک سهامداری افراد و خانوارها قطعی شدن ثبت نام آن ها در طرح سهام عدالت است و درج تغییر وضعیت اقشار خانوار در بانک اطلاعاتی مشمولان سهام عدالت ضروری نیست.
معامله برگه سهام ممنوع و بدون اعتبار است
بر اساس اطلاعیه سازمان خصوصی سازی، هرگونه معامله برگه سهام عدالت ممنوع و بدون اعتبار است.
در بانک اطلاعاتی مشمولان سهام عدالت فقط ثبت نام شدگان قطعی، مشمول سهام عدالت محسوب می شوند و هرگونه جابجایی مالکیت و هر نوع معامله سهام و یا خرید و فروش برگه های در دست مشمولان غیر قانونی و بلااثر است.
یادآوری این نکته ضروری است که آزاد سازی و معاملاتی شدن سهام عدالت نیاز به مجوز مراجع ذیصلاح قانونی دارد. زمان و نحوه معاملات سهام عدالت در آینده به صورت گسترده به عموم مردم اطلاع رسانی خواهد شد.
ضمن اینکه برگه های در اختیار مشمولان تنها تأئیدیه ثبت نام و عضویت در طرح سهام عدالت است و ارزش معاملاتی ندارند و در زمان آزاد سازی، معامله و خرید و فروش نیازی به ارائه این برگ ها از سوی مشمولان نخواهد بود.
49شرکت در سبد سهام عدالت
سبد سهام عدالت شامل 49 شرکت از صنایع مختلف بورسی کشور است؛ از آنجا که اغلب شرکت های معتبر و شناخته شده عضو بورس در سبد سهام عدالت قرار دارند، بر این اساس کاهش سود برخی شرکت ها در یک سال با سود سایر شرکت هایی که عملکرد خوبی داشته اند جبران می شود.
بنابراین هیچگاه سود سهام عدالت به طور مطلق منفی نخواهد شد و همیشه میزان مناسبی از سود حاصل از عملکرد شرکت های سرمایه پذیر سهام عدالت وجود دارد که بین تمامی مشمولان توزیع خواهد شد.
روستاییان و عشایر بیشترین مراجعه کننده به سامانه
بر اساس اطلاعات درج شده در سامانه سهام عدالت، روستاییان عزیز و عشایر با ثبت آمار 86 درصدی ورود به سامانه، بالاترین میزان مراجعه را داشته اند.
بر این اساس از مجموع حدود 16 میلیون و 500 هزار نفر روستاییان و عشایر مشمول سهام عدالت، تاکنون بیش از 14 میلیون نفر از آنان حداقل یک بار به سامانه سهام عدالت مراجعه کرده اند.
تاکنون 35 میلیون نفر از مجموع حدود 47 میلیون سهامدار در قید حیات سهام عدالت حداقل یک بار به سامانه سهام عدالت مراجعه کرده و از خدمات آن استفاده کرده اند.
بر این اساس، تاکنون 75 درصد از واجدین شرایط به عنوان مشمول سهام عدالت به سامانه مراجعه و دریافت خدمات کرده اند.
همه متقاضیان و آحاد مردم می توانند از طریق این سامانه از عضویت خود در طرح سهام عدالت مطلع شده و آخرین وضعیت سهامداری خود را پیگیری و صورتحساب خود را مشاهده کنند.
ارزش سهام تخصیصی هر فرد
ارزش سهام تخصیصی اولیه به هر نفر در زمان ثبت نام یک میلیون تومان بوده است
(در خانوارهای بالای 5 نفر مبلغ پنجاه میلیون ریال به تعداد اعضای خانوار تقسیم می شود).
میزان سهام تسویه شده هر فرد در صورتحساب آن مشمول قید شده است و فرد مجاز است الباقی سهام را با پرداخت نقدی خود تملک کند که مبلغ آن نیز در آینده در صورتحساب هر مشمول از طریق سامانه سهام عدالت اعلام می شود.
ارزش روز سهام متناسب با افزایش یا کاهش ارزش سهام شرکت های سرمایه پذیر در نوسان است، با این حال می توان با تخمین مناسب، اعلام کرد؛ ارزش روز این سهام حدود 2 برابر ارزش زمان واگذاری (تخصیص اولیه)است.
آن دسته از افرادی که تا قبل از سال 1387 مشمول سهام عدالت شده اند، از محل سود عملکرد سالهای 1385 و 1386 مبالغی به عنوان سود پرداخت شده است.
به استناد تبصره (1(ماده 100 قانون برنامه پنجم توسعه جهموری اسلامی ایران که تاکید شده «پرداخت هرگونه سود سهام عدالت تا سقف اقساط سررسید شده ممنوع است.»، از سال 1387 به هیچ یک از مشمولان سودی پرداخت نشده است و مبالغ مذکور بابت مطالبات دولت ناشی از اقساط سهام واگذار شده به حساب خزانه واریز شده است.
اعلام شماره شبای بانکی محدودیت زمانی ندارد
سازمان خصوصی سازی، تاکنون دو مرحله از طرح ساماندهی سهام عدالت را اجرا کرده است؛ مرحله نخست شامل اطلاع رسانی از مشمول بودن یا عدم عضویت افراد در طرح سهام عدالت و همچنین ارایه صورتحساب اقساط به مشمولان بود که این مرحله تا پایان شهریور سال جاری کماکان ادامه خواهد داشت.
در این مرحله مشمولین می توانند مانده بدهی اقساط خود را نیز از طریق بانک ملی ایران بپردازند.
مرحله دوم شامل دریافت شماره شبا بانکی از مشمولان بوده که بدون تعیین سقف زمانی در حال اجرا است. در این مرحله در آینده نزدیک و در سال جاری نخستین سود سهام عدالت به حساب افراد واریز می شود.
مرحله سوم که پس از خاتمه دو مرحله قبل آغاز خواهد شد، شامل امکان خرید و فروش و واگذاری سهام عدالت است که پس از اطلاع رسانی لازم اجرا خواهد شد.

منبع: شبکه خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۴۶۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اما و اگرهای قانون سربازی

۳۰ مهر سال گذشته سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیه‌ای از کاهش سه‌ماهه خدمت سربازی خبر داد. در این اطلاعیه گفته شده بود که در راستای اجرای طرح تحول خدمت وظیفه عمومی و به منظور ایجاد عدالت در مدت خدمت دوره ضرورت، متناسب با محل خدمت و نوع مأموریت‌های محوله، با پیشنهاد ستادکل نیرو‌های مسلح و تصویب فرمانده معظم کل قوا مدت خدمت دوره ضرورت سربازان حین خدمت و مشمولانی که از این پس به خدمت اعزام می‌شوند، سه ماه کاهش یافت.

به گزارش شرق، همچنین گفته شده بود تمامی سربازانی که برابر مفاد و شرایط این ابلاغیه به خدمت اعزام و به‌صورت بومی یا غیر‌بومی و با مأموریت‌های مختلف در سازمان‌های نیرو‌های مسلح به‌کارگیری شده یا از این پس به‌کارگیری می‌شوند، از این کاهش برخوردار می‌شوند.

مقرر شده بود مدت زمان خدمت آن‌ها از حداقل ۱۴ ماه و متناسب با محل خدمت و مسافت آن تا محل سکونت و همچنین مأموریت‌های محوله در مناطق عملیاتی یا عادی تا حداکثر ۲۱ ماه محاسبه شود. ملاک بومی یا غیربومی بودن هم بر اساس فاصله محل سکونت تا یگان خدمتی سربازان اعلام شده بود. در‌صورتی‌که این مسافت کمتر از ۲۰۰ کیلومتر باشد، سرباز بومی و چنانچه این فاصله بیشتر از ۲۰۰ کیلومتر باشد، سرباز غیربومی محسوب خواهد شد.

یک هفته بعد، نمایندگان مجلس با اکثریت آرا مدت خدمت سربازی را میانگین ۱۲ ماه تعیین کرده و مقرر کردند که مشمولان بالای ۳۰ سال با دو فرزند از خدمت سربازی معاف شوند.

طبق بند (ت) ماده ۱۰۲ لایحه برنامه هفتم توسعه، ستادکل نیرو‌های مسلح مکلف خواهد شد به‌منظور تحکیم دفاع از استقلال، تمامیت ارضی کشور، استفاده از ظرفیت‌های ملی و ایجاد انگیزه لازم برای جوانان در انجام خدمت وظیفه و رشد تعالی و توانمندسازی و افزایش مهارت‌های آن‌ها در طول سال‌های اجرای برنامه هفتم توسعه نسبت به مواردی اقدام کنند؛ یکی از این موارد کاهش خدمت سربازی به میانگین ۱۲ ماه اعلام شده بود.

همچنین جایگزینی سایر عضویت‌ها، تعیین تکلیف مشمولان غایب و دانشجویان مشغول به تحصیل در دانشگاه‌های معتبر خارج از کشور که به تأیید وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و شورای عالی آموزش حوزه‌های علمیه می‌رسد. البته این مصوبه هم به سیاق سایر مصوبات نمایندگان درباره لایحه برنامه هفتم توسعه کل کشور برای تبدیل‌شدن به قانون به تأیید شورای نگهبان و ابلاغ از سوی رئیس‌جمهور به دستگاه‌های اجرائی نیاز داشت.

سال نو شد و در‌نهایت ۲۵ فروردین امسال، ابوالفضل ابوترابی، نماینده نجف‌آباد در مجلس خبر داد که قانون کاهش دوره سربازی و تعیین تکلیف مشمولان غایب باید حداکثر تا شهریور‌ماه اجرائی شود. او گفت که آیین‌نامه‌های اجرائی این طرح باید تدوین شود تا در نیمه اول سال جاری اجرائی شود. او در توضیحاتی اعلام کرده بود که ستادکل نیرو‌های مسلح در طول اجرای برنامه هفتم توسعه، باید نسبت به کاهش خدمت سربازی به میانگین ۱۴ ماه البته با احتساب مدت آموزشی و نیز از طریق جایگزینی با سایر عضویت‌ها و تعیین تکلیف مشمولان غایب، اقدام کنند.

او گفته بود که مدت خدمت سربازی حداکثر ۱۴ ماه است. البته بسته به چهار نوع منطقه آب‌وهوایی متغیر است و در شرایط بد آب‌وهوایی در مناطق مرزی مدت خدمت سربازی به ۹ ماه با آموزشی کاهش یافته است. ابوترابی تأکید کرده بود که آیین‌نامه‌های اجرائی این طرح باید تدوین شود تا در نیمه اول سال جاری اجرائی شود. او همچنین به موضوع مهم دیگری هم اشاره کرده بود: «این مصوبه به تعیین تکلیف مشمولان غایب توسط ستادکل نیرو‌های مسلح و نیز دانشجویان مشغول به تحصیل در دانشگاه‌های معتبر خارجی، تأکید کرده است. همچنین طبق این مصوبه مشمولان بالای ۳۵ سالِ دارای دو فرزند یا بیشتر، از خدمت وظیفه عمومی معاف می‌شوند».

پاسخ به شبهات

در چند ماه اخیری که بحث قانون سربازی داغ است، ابهامات و شبهات مختلفی نیز از سوی خانواده‌ها و از سوی کاربران در شبکه‌های اجتماعی مطرح شده است. به تازگی ایرنا خبر داده که برخی از خانواده‌ها در تماس با این خبرگزاری گفته‌اند که کسری سه‌ماهه خدمت سربازی برای فرزندانشان اجرائی نمی‌شود. به همین دلیل حسین زاهدی، معاون اجتماعی سازمان وظیفه عمومی فراجا در توضیح این شبهات گفته است: «متأسفانه این برداشت اشتباه ناشی از آگاهی ناکافی نسبت به قوانین است. در‌صورتی‌که هیچ تفاوتی میان شهر‌های مختلف وجود ندارد و فقط موضوع مناطق عملیاتی یا غیرعملیاتی بر کسری خدمت اثرگذار است. طبق قانون خدمت سربازی برای تمامی مشمولان ۲۴ ماه بود که سال گذشته به ۲۱ ماه کاهش یافت. اما نکته‌ای که افراد به‌خصوص والدین مشمولان به آن توجه نمی‌کنند، موضوع بومی و غیربومی بودن سرباز است که عمده اعتراضات در کسری سه ماه خدمت ناشی از همین مسئله است».

او گفته است که طبق قانون سربازی افراد بومی باید ۲۱ ماه خدمت سربازی را بگذرانند و هیچ کسری شامل حال آنان نخواهد شد. اما مدت خدمت سربازی برای افراد غیربومی ۱۸ ماه است که شامل کسانی که در شهر خود یا نزدیکی محل سکونت خدمت می‌کنند، نمی‌شود». موضوع مهم دیگر این قانون، مناطق عملیاتی و درگیر عملیات است که روی مدت خدمت اثرگذار است. او دراین‌باره توضیح داده: «طبق تقسیم‌بندی محل خدمت به مناطق عادی، عملیاتی و عملیاتی درگیر، مدت خدمت نیز متفاوت خواهد بود. برای خدمت در مناطق عملیاتی و عملیاتی درگیر دیگر وضعیت بومی و غیربومی مطرح نیست و میزان خدمت بسته به شرایط منطقه است».

موضوع مهم دیگری که مشمولان خدمت سربازی و خانواده‌های آن‌ها باید در نظر بگیرند، این است که مناطق عملیاتی براساس شرایط هر نهاد نظامی شامل ارتش، سپاه و انتظامی متفاوت است. این تعریف با توجه به نوع خدمت و مأموریتی که در خود آن نهاد تبیین شده، در میزان خدمت سربازی اعمال می‌شود. نکته مهم دیگر این است که تمامی مناطق مرزی مناطق عملیاتی محسوب نمی‌شوند. زاهدی در این زمینه هم توضیحاتی داده است: «برخی مناطق مانند حاشیه دریای خزر برای تمامی نیرو‌ها منطقه عملیاتی درگیر محسوب نمی‌شود. با وجود اینکه این مناطق نیز در فضای آبی به عنوان استان مرزی محسوب می‌شوند، اما برای تمامی نیرو‌های نظامی منطقه عملیاتی تعریف نشده است. فقط ممکن است برخی از رسته‌های نظامی خود را به عنوان محل عملیاتی تعریف کرده باشند».

امریه ثابت است

با وجود بحث‌های بسیار و تبصره‌ها و نکات ریز و درشت درباره مدت خدمت سربازی، امریه همچنان ۲۴ ماه است. رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا دراین‌باره گفته است همه سربازانی که به‌صورت امریه در دستگاه‌های غیرنظامی مشغول به خدمت می‌شوند، همچنان مدت خدمت آنان ۲۴ ماه است. امریه سربازی یکی از روش‌های گذراندن دوره خدمت نظام وظیفه است. در این شیوه شخص به‌جای گذراندن دوره سربازی در یکی از پادگان‌ها، خدمت سربازی خود را در سازمان‌هایی مانند وزارت نیرو، قوه قضائیه، شهرداری یا نهاد‌هایی مانند آستان قدس رضوی می‌گذراند.

همچنین امکان گذراندن دوره خدمت به صورت امریه در شرکت‌های دانش‌بنیان نیز وجود دارد. البته سربازی که امریه دریافت می‌کند، ابتدا باید دو ماه دوره آموزشی خود را مانند بقیه بگذراند و سپس دوره امریه خود را که مدت ۲۲ ماه به طول می‌انجامد، در آن اداره یا سازمان مشغول به کار شود.

مشوق‌های سربازی

به تازگی جزئیات مشوق‌های سربازی هم اعلام شده است. به گفته مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح، این امر به منظور ترویج فرهنگ مهارت‌آموزی و ایجاد انگیزه و تشویق جوانان به مهارت‌آموزی، مشوق‌هایی برای سربازانی که قبل از اعزام به خدمت سربازی مهارت یاد می‌گیرند، در نظر گرفته شده است.

او از ۱۰ مشوق برای سربازان ماهر خبر داده است؛ اعطای یک ماه کسری خدمت، تعیین سازمان محل خدمت، تعویق اعزام به مدت حداکثر شش ماه، انتخاب استان محل خدمت، بخشش اضافه‌خدمت سنواتی سربازان، استفاده از یک ماه مرخصی، اعطای یک درجه بالاتر، استفاده از سرباز ماهر به عنوان کمک‌مربی و مربی در نیرو‌های مسلح، به‌کارگیری تخصصی در داخل نیرو‌های مسلح و اولویت برای استخدام در نیرو‌های مسلح.

آن‌طور‌که او گفته است، هر فرد حداکثر از یک مشوق می‌تواند استفاده کند و حین ثبت نام بر اساس اولویت‌بندی، می‌توانند تا چهار مشوق را برای خود انتخاب کند؛ «مهارت‌آموزان به چهار گروه دوره‌های کوتاه‌مدت، فارغ‌التحصیلان هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش، گروه پزشکی و پیراپزشکی، فارغ‌التحصیلان سایر دانشگاه‌ها تقسیم می‌شوند. دوره‌هایی که در فنی‌وحرفه‌ای، جهاد کشاورزی، جهاد دانشگاهی، فناوری اطلاعات و… سپری می‌شوند، کوتاه‌مدت هستند.

این گروه با کسب ۲۴۰ امتیاز می‌توانند از بالاترین مشوق استفاده کنند و اگر فردی امتیاز کمتری کسب کند، از مشوق‌های کمتری بهره‌مند می‌شود». موسی کمالی توضیح داده است که افراد برای ثبت‌نام برای بهره‌مندی از این مشوق‌ها، می‌توانند به سامانه سخا پلیس مراجعه کنند؛ «اعزامی‌های تیر‌ماه به بعد می‌توانند از این مشوق‌ها بهره‌مند شوند و شامل افراد حین خدمت نمی‌شود. افراد حداقل دو ماه قبل از اعزام به خدمت باید نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند و از ۱۵ اردیبهشت‌ماه اعزامی‌های تیر‌ماه به بعد می‌توانند اقدام کنند».

دیگر خبرها

  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • اما و اگرهای قانون سربازی
  • احمدی: هدفم این است دو طلا کسب کنم / قبل از اینکه ارزش پول پایین بیاید هرچه سریعتر پاداش را بدهند +فیلم
  • فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، رایگان است
  • داوطلبان عضویت در هیات مدیره موسسه ملل مدارکشان را تحویل بدهند
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟
  • آرتتا: آرزوی قلبی‌ام امتیاز از دست دادن سیتی است
  • خبر مهم برای مشمولان طرح کالابرگ فجرانه؛ مدل جدید در راه است؟